Himalaya Tápláló bőrápoló krém DUO PACK

Ára: 789 Ft
Egységár: 7,9 Ft/ml
Kiszerelés: 2 x 50 ml
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2018.06.01 - 2018.06.30

Növényi eredetű aktív hatóanyag tartalmú bőrápoló krém. Használható arcra, testre, a kezek és lábak ápolására. Aloe vera kivonata táplál és hidratál, indiai ginzeng és kelet-indiai kinofa kivonatai védik a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. bőrgyógyászatilag tesztelt. Klinikailag bizonyított hatékonyságú.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!