Himalaya Többcélú családi védőkrém

Ára: 439 Ft
Egységár: 22 Ft/g
Kiszerelés: 20 g
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2018.06.01 - 2018.06.30

Védi és nyugtatja az irritált és sebes bőrfelületet. A benne lévő antiszeptikus hatású cink-oxid segíti a kórokozók szaporodásának gátlását, és segíti a bőr hámosodását. Gazdag aloe vera tartalma hatékonyan nyugtatja és táplálja a bőrt. Alkalmazza az érintett bőrfelületen naponta 2-3 alkalommal!

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!